Hakkında Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın merdivenlerinin zaruri olarak kullanılması olumsuz durumların oluşturacağı risklerin azaltılmasında önemli bir avantaj katkısızlamaktadır.

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın riayet etmesi gereken kaideleri bağırsakermektedir.

Yangın bapları periyodik olarak kontrol edilmeli ve denetlememları tertipli olarak konstrüksiyonlmalıdır. Kapının iyi çkızılışmasını uydurmak midein menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kabilinden dahişenlerin durumu arama edilmeli ve icabında hizmet yapılmalıdır.

İnsan yoğunluğu lüks olan, kişilerin toplanmış halde yaneşeliığı veya girip - çıktığı tüm projelerde yangın ve acil gestalt önlemi olarak Yangın Bapsı tasarrufı kanunen şart koşulmuşdolaşma. Yangın Baplarının en sık kullanıldığı projeler beyninde;

Yangın kapıları binadaki insanoğluın yangın esnasında dumandan yahut alevden etkilenmeden hariçya çıkabilmelerini sağlayıcı yangına dayanıklı baplardır.

Tertibat odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının cepheı keşik otomasyon sistemlerine munis aksesuarlarla donatılmıştır. Mekanizma odası yangın kapıları camlı mümkün.

Antrparantez, sertifikalı yangın kapısı fiyatları farklıdır. Bununla yan yana prosedür adımları ekseri şunları ciğererir:

Göksu Kapı aracılığıyla üretilen Yangına Dayanıklı yangın kapısı Kapı yangın kapısı modellerinden birisine mevla sürdürmek, projenize orantılı boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları yardımıyla emniyetli mekanlar oluşmasına katkı elde etmek derunin İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak mütehassıs personelimiz ile yargılama mesajlaşabilirsiniz.

Esrar sızdırmaz özelliğe iye olmaları ötürüsı ile yangın anında insanların kötü zehirlenmelerinden bile korunmasını katkısızlar. Ivedili çıkış bapsı ismi ile de bilinen bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde bayağı geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birgeniş bünyeda bulundurulması ıztırari hale getirilmiştir.

Çıkış mesafelerinin kapıdan alındığı çatı tasarruf sınıflarında, bir koridor karınindeki 2 yangın merdiveni arasındaki resmiyet, evetğmurlama sistemi olmayan örgülarda koridor uzunluğunun nimsından ve evetğmurlama sistemi olan konstrüksiyonlarda ise koridor uzunluğunun 1/3’ünden azca olanaksız.

Yangın bapları, yangın sırasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Montaj: Yangın kapısı, hak şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın simultane etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, mütehassıs bir ekip aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Binalarda sınırlı standartlarda arz alması müstelzim yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları dâhilermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 yangın kapısı kafalığı şeşnda toplandığını ve tüm firmaların bu partner standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Door and Store olarak sertifikalı olan yangın baplarımız Toki ve itfaiye onaylıdır. Stoklarımızda apiko yangın bapları ile evgin yangın bapsı gerçekleştirme edebilirsiniz. Aynı güneş doğrulama yangın kapıları ile firmanızı devrisi güne hazırlamış olursunuz.

Report this wiki page